Onder grafisch ontwerp kunt u verstaan, het vormgeven van alles wat qua uitingen voor een bedrijf, evenement of zelfstandig ondernemer ontwikkeld wordt. Bij een huisstijl begint dit vaak met een beeldmerk. Dit legt de basis voor een visuele identiteit. Van hieruit kunt u de verdere huisstijl gaan opstellen.

Kleurgebruik en typografie worden vastgelegd en doorgetrokken. Door in het begin huisstijlrichtlijnen vast te stellen en consequent te gebruiken ontstaat een identiteit met een sterke herkenbaarheid. Een eenduidige uitstraling draagt bij aan de uitstraling en professionaliteit van een onderneming. Duur hoeft het niet te zijn, als u bijvoorbeeld kiest voor een twee kleuren huisstijl, heeft u drukwerk met slechts twee drukgangen nodig. Dat kan flink schelen!

365Website maakt niet alleen websites wij staan ook voor de unieke combinatie van markt strategie, visuele communicatie en technische oplossingen voor gedrukte en digitale media. Ook voor uw huisstijl en allerlei communicatiedragers, van digitaal lay-out tot volledig afgewerkt drukwerk kan u bij ons terecht.