Meer dan 65% van de  mensen oriënteert zich bij de aanschaf van een product of dienst eerst op internet. Ongeveer 90% doet dit via de zoekmachine Google. Op de eerste pagina staan is dus van groot belang als het gaat om zoekmachine marketing. Onder uw concurrent staan houdt in dat u dagelijks omzet mis loopt door een minder goede positie. Om op internet uw groei te kunnen realiseren moet u vindbaar zijn. Dit heeft niets te maken met het hoe uw website eruit ziet, maar meer met de inhoud van uw website, de techniek en vooral de backlink structuur.

Hoe zorg ik voor de optimale vindbaarheid?

De meeste mensen kijken naar de natuurlijke zoekresultaten tijdens hun zoektocht. Deze staan links op het scherm onder de eerste 3 advertenties (indien deze worden weergegeven). De meeste bezoekers kunt u dus door hoog te staan in de niet betaalde resultaten op uw website krijgen. Er zijn diverse factoren die een rol spelen als u hoog tussen deze resultaten wilt staan. De best geoptimaliseerde websites staan bovenaan in de zoekresultaten. Dit kan zijn omdat de website de zoekterm in de domeinnaam heeft staan, een goede backlink structuur heeft of een schat aan informatie bevat over het onderwerp waar u naar zoekt. U kunt deze positie beïnvloeden door goede zoekmachine marketing. Indien de structuur van uw website prima in orde is, er door de hele website heen rekening is gehouden met de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden en u vervolgens nog een aantal kwalitatieve inkomende links richting uw website heeft dan zal uw website stijgen in de zoekresultaten.

Voordat men overgaat tot aankoop oriënteert 65% zich eerst op internet. Meer dan 90% van alle zoekopdrachten begint op Google. Ruim 55% van de mensen klikt op het eerste zoekresultaat. Vervolgens neemt het percentage aan bezoeken in de top 10 van Google gestaag af. Verder dan de eerste resultaten pagina van Google zoeken de meeste mensen al niet meer.

Wat kost zoekmachine marketing mij?

Zoekmachine marketing is erg arbeidsintensief en indien u hoog in Google wilt komen te staan moet u daarvoor heel wat informatie lezen werk verzetten. Net als bij het maken van een website kan het u veel tijd kosten en frustratie opleveren als de gewenste resultaten uitblijven. Het uitbesteden van uw zoekmachine marketing activiteiten zal uiteindelijk in uw voordeel werken. U krijgt  het gewenste resultaat en u kunt zich bezighouden met uw core business.

365Website zorgt ervoor dat uw website een online succes wordt. Wij hebben de juiste kennis in huis om uw website hoger in Google te positioneren. Wilt u uw website op de eerste pagina van Google terug zien? Neem dan contact met ons op, dan helpen we deze online groei te realiseren. U zult uiteindelijk hoger in de zoekresultaten staan, meer bezoekers werven en dus een hoger online rendement behalen. U heeft geen omkijken naar het optimalisatie proces en zult op de hoogte gehouden van de vorderingen door middel van een rapportage.